Therapie, coaching en training op maat

Als mens ben je uniek. Zo wil je dan ook gezien en behandeld worden. Mijn werkwijze is  daarom altijd maatwerk. De basis van mijn benadering en werkwijze is ‘kort als het kan, lang  als het moet’. Ik help je om oude en onbevredigende patronen te doorbreken. Dat doe ik  door je te leren dat er andere belevingen, gevoelens en/of gedragingen mogelijk zijn.

In mijn dagelijkse praktijk leun ik op de uitgangspunten van de cognitieve gedragstherapie en gezond verstand.

Hierin verweef ik andere psychotherapeutische stromingen en technieken. Denk daarbij aan hypnotherapie, NLP, logotherapie, existentiële analyse, EMDR en PDS. Voor jou betekent dit  dat je kunt putten uit een ‘gezond’ arsenaal aan kennis. In de praktijk blijkt een aantal sessies of goede gesprekken vaak al voldoende om te komen tot een vernieuwde versie van jezelf.

Practice what you preach

De kracht van mijn werkwijze zit niet alleen in kennis. Juist mijn eigen ervaring zorgt voor de  extra jus. De conventionele methoden van therapie en coaching voelden voor mij al snel aan als een keurslijf. ‘Dat moet toch anders kunnen’, dacht ik. Hiermee gaf ik het startsein voor mijn eigen verandering én voor de ontwikkeling van mijn visie:

Cliënten vanuit de menselijke maat in een nieuw toekomstperspectief plaatsen

De 23 jaar dat ik nu actief ben als therapeut,  ECP Therapeut  en coach, laten niet alleen  zien dat veranderen en beter worden écht mogelijk is. Ze laten ook zien dat dit proces heel leuk kan zijn.