BEL MIJ:
+31(0)70-3504447
INTAKEGESPREK AANVRAGEN
BEL MIJ:
+31(0)70-3504447
INTAKEGESPREK AANVRAGEN
Een nieuwe en revolutionaire therapeutische methode

Brainspotting BSP Monster

Brainspotting (BSP) is een krachtige therapeutische methode die werkt door de onderliggende neurofysiologische bronnen van emotionele en lichamelijke pijn, trauma, dissociatie en andere complexe symptomen te identificeren, te verwerken en uiteindelijk los te laten. Brainspotting heeft daarmee niet alleen een positief effect op onze kwaliteit van leven van alle dag maar is ook bijzonder effectief gebleken waar het gaat om de verbetering van prestaties voor mensen die onder hoge druk moeten presteren zoals artiesten, sporters en executives. Brainspotting BSP Monster.

Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend en dus gratis en duurt maximaal een half uur.

GRATIS INTAKE
OF BEL MIJ:
+31(0)70-3504447
Brainspotting BSP Monster
Lichaamseigen helingsproces

Wat is Brainspotting (BSP)

Brainspotting is een relatief jonge methode die gegroeid is vanuit de toepassingen van EMDR (Eye Movement Desensitization & Reprocessing). Vanuit een brainspot, of dat waar je naar kijkt, leg je rechtstreeks verbinding tussen een emotie die op dat moment in het lichaam gevoeld wordt, en het gedeelte in onze hersenen waar trauma's, herinneringen en emoties zijn opgeslagen (allocortex). Brainspotting BSP Monster. Uit eigen ervaring heb ik zelf ook bemerkt dat Brainspotting (BSP) voorbij praten gaat en het vaak ook enorm veel inzicht geeft. Brainspotting (BSP) is met andere woorden een tool die begint waar de meeste klassieke praattherapieën eindigen. Met Brainspotting (BSP) is het mogelijk ervaringen te verwerken en symptomen aan te pakken die zich buiten het bereik van onze bewuste geest en onze verstandelijke vermogens bevinden.

Brainspotting (BSP) werkt onmiddellijk in op de diepere hersenstructuren en het lichaam zonder dat het nodig is de hele tijd over je probleem te spreken of je ervaringen te analyseren. Brainspotting (BSP) richt zich rechtstreeks op de onderliggende somatische (lichamelijke) / neurofyisologische component van je klacht. Wanneer deze geïdentificeerd is, start in het brein automatisch een lichaamseigen helingsproces dat ervoor zorgt dat bepaalde systemen die in onevenwicht zijn geraakt worden bevrijd en geïntegreerd.
NEEM CONTACT OP
Afspraak maken?

Praktijk voor Therapie, Coaching en Training

De praktijk is goed bereikbaar en er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen in de buurt. Let wel op want het is betaald parkeren van 09.00 uur tot 17.00 op werkdagen.
Heb je vragen: stel ze. Brainspotting BSP Monster.
CONTACT
Malakkastraat 44 2585SP Den Haag
T: 070 - 3504447
M: 06-21228534
E: info@spvdl.nl
OPENINGSTIJDEN
Ma - Vr: 08.30 - 17.30 uur
Ma - Woe: 20.30 uur
Zat - Zon: Gesloten

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

Praktijk voor Therapie, Coaching en Training
Sander Post van der Linde Malakkastraat 44 2585 SP Den Haag T: 070 - 3504447 E: info@spvdl.nl
Bekijk mijn Linkedin

Maak afspraak

INTAKE GESPREK
OF BEL MIJ:
+31(0)70-3504447
calendar-full