BEL MIJ:
+31(0)70-3504447
INTAKEGESPREK AANVRAGEN
BEL MIJ:
+31(0)70-3504447
INTAKEGESPREK AANVRAGEN
Zo werkt Sander Post van der Linde

Therapie, coaching en training op maat

Als mens ben je uniek. Zo wil je dan ook gezien en behandeld worden. Mijn werkwijze is daarom altijd maatwerk. De basis van mijn benadering en werkwijze is ‘kort als het kan, lang als het moet’. Ik help je om oude en onbevredigende patronen te doorbreken. Dat doe ik door je te leren dat er andere belevingen, gevoelens en/of gedragingen mogelijk zijn.

Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend en dus gratis en duurt maximaal een half uur.

GRATIS INTAKE
OF BEL MIJ:
+31(0)70-3504447
Zo werkt Sander Post van der Linde

Practice what you preach

"Cliënten vanuit de menselijke maat in een nieuw toekomstperspectief plaatsen".
In mijn dagelijkse praktijk leun ik op de uitgangspunten van de cognitieve gedragstherapie en gezond verstand.

Hierin verweef ik andere psychotherapeutische stromingen en technieken. Denk daarbij aan hypnotherapie, NLP, logotherapie, existentiële analyse, EMDR en PDS. Voor jou betekent dit dat je kunt putten uit een ‘gezond’ arsenaal aan kennis. In de praktijk blijkt een aantal sessies of goede gesprekken vaak al voldoende om te komen tot een vernieuwde versie van jezelf.

De kracht van mijn werkwijze zit niet alleen in kennis. Juist mijn eigen ervaring zorgt voor de extra jus. De conventionele methoden van therapie en coaching voelden voor mij al snel aan als een keurslijf. ‘Dat moet toch anders kunnen’, dacht ik. Hiermee gaf ik het startsein voor mijn eigen verandering én voor de ontwikkeling van mijn visie.

De 23 jaar dat ik nu actief ben als therapeut, ECP Therapeut en coach, laten niet alleen zien dat veranderen en beter worden écht mogelijk is. Ze laten ook zien dat dit proces heel leuk kan zijn.
NEEM CONTACT OP
Wat kan ik voor u betekenen
Ik daag ook jou en jullie uit om jezelf aan te pakken, om te veranderen wat je dwars zit. Om te verwerken wat kan en zo je leven te verbeteren. Ik help je daarbij, soms eigenwijs en vaak net even anders. Waarbij ik er vanuit ga dat ieder mens uniek is en ook als zodanig gezien en behandeld wil worden. Daarnaast gebruik ik ook een dosis gezond verstand en humor. En vaak zijn een aantal sessies of goede gesprekken dan ook al ruim voldoende.

Neem contact op voor een kosteloos en vrijblijvend intake gesprek

NEEM CONTACT OP

Contactgegevens

Praktijk voor Therapie, Coaching en Training
Sander Post van der Linde Malakkastraat 44 2585 SP Den Haag T: 070 - 3504447 E: info@spvdl.nl
Bekijk mijn Linkedin

Maak afspraak

INTAKE GESPREK
OF BEL MIJ:
+31(0)70-3504447