BEL MIJ:
+31(0)70-3504447
INTAKEGESPREK AANVRAGEN
BEL MIJ:
+31(0)70-3504447
INTAKEGESPREK AANVRAGEN
PDS-therapie

Als je de klachten van PDS wilt verminderen

Het Prikkelbare Darm Syndroom (PDS | spastische darm | IBS) kan je ernstig belemmeren in je dagelijkse leven. Een veelvoorkomende klacht is buikpijn, vaak in combinatie met diarree of verstopping. Andere symptomen zijn krampen, winderigheid, opboeren, opgeblazen gevoel en lusteloosheid. Herken jij een of meer van deze symptomen? Dan kan PDS-therapie je helpen om ze te verminderen of te laten verdwijnen. Hypnotherapie maakt gebruik van hypnose. Met andere woorden: van de kracht van je onderbewuste. Het is een effectieve methode om lichamelijke en geestelijke processen te beïnvloeden. Is je onderbewuste eenmaal geraakt, dan kunnen veranderingen zich in sneltreinvaart voltrekken. Je onderbewuste werkt tenslotte dag en nacht door. Daarom boekt hypnotherapie vaak snel resultaat.

Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend en dus gratis en duurt maximaal een half uur.

GRATIS INTAKE
OF BEL MIJ:
+31(0)70-3504447
Wanneer PDS-therapie?

Hoe werkt PDS-therapie?

De essentie van de behandeling is dat je onder hypnose leert om je darm positief te beïnvloeden. Met mijn stem neem ik je op een speelse manier mee naar je ‘onderbewuste’.

Je krijgt hiervan een opname samen met andere oefeningen mee als werk voor thuis.

Een proactieve instelling is dan ook de sleutel tot succes. Want hoe meer je oefent, hoe beter je voor jezelf en daarmee voor je darmen zorgt. We spreken dan ook liever van een Darmmanagement Programma.

Een behandeling bestaat afhankelijk van de ernst van de klacht uit 6 tot 13 sessies in een tijdsbestek van 3 maanden. Voor een behandeling heb ik een verwijsbrief van je huisarts of specialist nodig. Ik ben aangesloten bij de samenwerkende PDS-therapeuten.

Binnen de hypnotherapie bestaat een speciale PDS-therapie. De resultaten ervan zijn opzienbarend. Ruim 85% van de behandelde cliënten ervaart een aanzienlijke vermindering van de klachten. Bij een groot deel verdwijnen de klachten zelfs helemaal. De methode is ontwikkeld door prof. dr. Peter Whorwell (Academisch Ziekenhuis Manchester) en Michael Mahoney (hypnotherapeut). De Maag Lever Darm Stichting en de vereniging voor Gastroenterologie ondersteunen de aanpak.
Wanneer PDS-therapie?

PDS-therapie biedt uitkomst voor:

- Volwassenen met de diagnose PDS op schrift (niet meer dan 3 maanden oud)
- Kinderen en jongeren met de diagnose PDS op schrift (niet meer dan 3 maanden oud)

Bel me voor meer informatie of een afspraak
NEEM CONTACT OP
Afspraak maken?

Praktijk voor Therapie, Coaching en Training

De praktijk is goed bereikbaar en er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen in de buurt. Let wel op want het is betaald parkeren van 09.00 uur tot 17.00 op werkdagen.
Heb je vragen: stel ze
CONTACT
Malakkastraat 44 2585SP Den Haag
T: 070 - 3504447
M: 06-21228534
E: info@spvdl.nl
OPENINGSTIJDEN
Ma - Vr: 08.30 - 17.30 uur
Ma - Woe: 20.30 uur
Zat - Zon: Gesloten

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

Praktijk voor Therapie, Coaching en Training
Sander Post van der Linde Malakkastraat 44 2585 SP Den Haag T: 070 - 3504447 E: info@spvdl.nl
Bekijk mijn Linkedin

Maak afspraak

INTAKE GESPREK
OF BEL MIJ:
+31(0)70-3504447
calendar-full