Er is veel mogelijk bij Sander1

Wie is Sander Post van der Linde

Mag ik mij even voorstellen:

Ik ben Sander Post van der Linde, geboren in 1958 in Den Haag. Ik ben er opgegroeid, en ik heb er mijn vrouw ontmoet. Wij hebben samen een, inmiddels volwassen dochter
Sinds 1992 ben ik als psycholoog, ECP Therapeut en coach actief. Ik heb een fulltime praktijk aan de Malakkastraat 44 en werk er met veel plezier samen met mijn vrouw, die op hetzelfde adres een ontwerpstudio en modelabel heeft.
Via mijn eigen bevindingen t.a.v. therapie en coaching dacht ik al snel "dat moet toch anders kunnen". Dit was het begin van mijn eigen verandering en vanuit die gedachte heb ik een gedeelte van mijn eigen visie ontwikkeld, namelijk: "Hoe ga je op een menselijke manier om met personen en hoe plaats je de mens in een nieuw toekomst perspectief".

Veranderen en beter worden is echt mogelijk, het kan ook heel leuk zijn. En ik help je daarbij.
Tenslotte willen we allemaal (weer) kwaliteit in ons leven.

voor o.a. Psychotherapie, Burnout en Stress, Relatietherapie, EMDR, Trauma, PTSS, Hypnotherapie, PDS, Rouwverwerking en Coaching.