voor o.a. Psychotherapie, Burnout en Stress, Relatietherapie, EMDR, Trauma, PTSS, Hypnotherapie, PDS, Rouwverwerking en Coaching.

Relatietherapie

Relatietherapie, blijkbaar lees je nu dit woord "relatietherapie" en wellicht niet zonder reden.

Zit je/de relatie in het slop, loopt het niet meer zoals je/jullie wilt/willen of speelt er andere problematiek..... Maak dan een afspraak.

Tijdens het telefoongesprek of via e-mail contact maak ik duidelijk wat ik voor je/jullie kan betekenen en wat er van jou/jullie verwacht wordt. Een eerste stap is al gezet, nu nog de volgende.

Doe het eens anders en nu eens niet alleen. Jullie zijn in patronen beland waar jullie niet boven uit kunnen stijgen. Het gesprek dat jullie, in woorden en daden voeren, is zo vaak herhaald dat de einduitkomst eigenlijk al bekend is. Relatietherapie helpt jullie die patronen te doorbreken, en weer open te staan voor elkaars gevoelens, emoties, wensen. Elkaar weer te zien.

Het klinkt allemaal heel erg makkelijk maar vergis je niet. Ik verwacht een pro-actieve instelling van beide partners. Ook ik zal actief in het proces gaan staan.

In tegenstelling tot een gewoon gesprek duurt het gesprek binnen de relatietherapie langer. ik ga er dan ook altijd vanuit dat elke partner vaak meer te vertellen heeft dan wat in een klein uurtje past.

Meer weten, informeer dan naar de prijzen en de mogelijkheid tot het nemen van een stap in de goede richting.

voor o.a. Psychotherapie, Burnout en Stress, Relatietherapie, EMDR, Trauma, PTSS, Hypnotherapie, PDS, Rouwverwerking en Coaching.