Werkwijze

In de loop der jaren heb ik mij steeds meer gespecialiseerd in behandeling en coaching van personen die zijn vastgelopen in hun dagelijks bestaan. Ik werk met veel passie en plezier en vertrouw erop dat mijn aanpak het mogelijk maakt om op een effectieve manier verandering in gang te zetten.

Ik doe het daarnaast "vaak" net even anders!

Mijn benadering en werkwijze laten zich wellicht het best definiëren als:

"Kort als het kan …. en lang als het moet".

Waarbij het er vaak omgaat dat je leert dat er andere belevingen, gevoelens en / of gedragingen mogelijk zijn, en juist hierdoor is het meestal niet meer nodig hetzelfde, oude en onbevredigde patroon,te blijven "voortzetten".

Het unieke van mijn werkwijze is dat ik de uitgangspunten van cognitieve gedragstherapie hanteer (een vorm van psychotherapie), met daarin verweven hypnotherapie, NLP en andere psychotherapeutische stromingen, zienswijzen en technieken zoals o.a. logotherapie en existentiële analyse, EMDR en PDS. Waarbij ik er vanuit ga dat ieder mens uniek is en ook als zodanig gezien en behandeld wil worden. Daarnaast gebruik ik ook een dosis gezond verstand en humor

En vaak zijn een aantal sessies of goede gesprekken dan ook al ruim voldoende.

voor o.a. Psychotherapie, Burnout en Stress, Relatietherapie, EMDR, Trauma, PTSS, Hypnotherapie, PDS, Rouwverwerking en Coaching.