BEL MIJ:
+31(0)70-3504447
INTAKEGESPREK AANVRAGEN
BEL MIJ:
+31(0)70-3504447
INTAKEGESPREK AANVRAGEN
Werkwijze van Sander Post van der Linde

Ik doe het "vaak" net even anders!

In de loop der jaren heb ik mij steeds meer gespecialiseerd in behandeling en coaching van personen die zijn vastgelopen in hun dagelijks bestaan. Ik werk met veel passie en plezier en vertrouw erop dat mijn aanpak het mogelijk maakt om op een effectieve manier verandering in gang te zetten.

Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend en dus gratis en duurt maximaal een half uur.

GRATIS INTAKE
OF BEL MIJ:
+31(0)70-3504447
Werkwijze van Sander Post van der Linde

Mijn benadering en werkwijze laten zich wellicht het best definiëren als

"Kort als het kan …. en lang als het moet".
Waarbij het er vaak omgaat dat je leert dat er andere belevingen, gevoelens en / of gedragingen mogelijk zijn, en juist hierdoor is het meestal niet meer nodig hetzelfde, oude en onbevredigde patroon,te blijven "voortzetten".

Het unieke van mijn werkwijze is dat ik de uitgangspunten van cognitieve gedragstherapie hanteer (een vorm van psychotherapie), met daarin verweven hypnotherapie, NLP en andere psychotherapeutische stromingen, zienswijzen en technieken zoals o.a. logotherapie en existentiële analyse, EMDR en PDS. Waarbij ik er vanuit ga dat ieder mens uniek is en ook als zodanig gezien en behandeld wil worden. Daarnaast gebruik ik ook een dosis gezond verstand en humor

En vaak zijn een aantal sessies of goede gesprekken dan ook al ruim voldoende.

Voor o.a. Psychotherapie, Burnout en Stress, Relatietherapie, EMDR, Trauma, PTSS, Hypnotherapie, PDS, Rouwverwerking en Coaching.
NEEM CONTACT OP
Wat kan ik voor u betekenen
Ik daag ook jou en jullie uit om jezelf aan te pakken, om te veranderen wat je dwars zit. Om te verwerken wat kan en zo je leven te verbeteren. Ik help je daarbij, soms eigenwijs en vaak net even anders. Waarbij ik er vanuit ga dat ieder mens uniek is en ook als zodanig gezien en behandeld wil worden. Daarnaast gebruik ik ook een dosis gezond verstand en humor. En vaak zijn een aantal sessies of goede gesprekken dan ook al ruim voldoende.

Neem contact op voor een kosteloos en vrijblijvend intake gesprek

NEEM CONTACT OP

Contactgegevens

Praktijk voor Therapie, Coaching en Training
Sander Post van der Linde Malakkastraat 44 2585 SP Den Haag T: 070 - 3504447 E: info@spvdl.nl
Bekijk mijn Linkedin

Maak afspraak

INTAKE GESPREK
OF BEL MIJ:
+31(0)70-3504447