Hypnotherapie | Als je een krachtige verandering teweeg wilt brengen

Hypnotherapie Leiden

Ondervind je (te) veel hinder van bijvoorbeeld een trauma, emotionele uitbarstingen of pijnklachten? Of koester je de wens tot meer inzicht in je eigen mogelijkheden? Dan kan hypnotherapie je helpen.
Hypnotherapie maakt gebruik van hypnose. Met andere woorden: van de kracht van je onderbewuste. Het is een effectieve methode om lichamelijke en geestelijke processen te beïnvloeden. Is je onderbewuste eenmaal geraakt, dan kunnen veranderingen zich in sneltreinvaart voltrekken. Je onderbewuste werkt tenslotte dag en nacht door. Daarom boekt hypnotherapie vaak snel resultaat, Hypnotherapie Leiden.

Hoe werkt hypnotherapie?

Bij hypnose communiceer je door middel van trance met je onderbewuste. Dat klinkt magischer dan het daadwerkelijk is. Je hebt het namelijk al eens ervaren. Je was verdiept in een boek, ging op in je werk of zat helemaal ‘in een film’. Zo sterk geconcentreerd, dat de wereld om je heen niet bestond. Bij hypnotherapie help ik je om een

dergelijke trance bewust op te roepen. Je leert je te concentreren op je innerlijke. Daarmee stel je jezelf in staat om in te grijpen in je eigen – vaak onbewuste – proces. En… ook niet onbelangrijk: hypnose is erg leuk om mee te maken.

Wanneer hypnotherapie?

  • Hypnotherapie helpt bij een veelheid aan complexe en minder complexe problemen, waaronder:
  • Trauma’s
  • Emotionele uitbarstingen
  • Pijnklachten
  • Inzicht willen in eigen mogelijkheden en/of kwaliteiten
  • Opladen van de batterij door volledige ontspanning

Er is veel mogelijk bij Sander1

Wie is Sander Post van der Linde

Mag ik mij even voorstellen:

Ik ben Sander Post van der Linde, geboren op 24 april 1958.
Sinds 1992 ben ik als therapeut, ECP therapeut en coach actief. Ik heb een fulltime praktijk waarin ik met veel plezier werk.
Via mijn eigen bevindingen t.a.v. therapie en coaching dacht ik al snel “dat moet toch anders kunnen”. Dit was het begin van mijn eigen verandering en vanuit die gedachte heb ik een gedeelte van mijn eigen visie ontwikkeld, namelijk: “Hoe ga je op een menselijke manier om met personen en hoe plaats je de mens in een nieuw toekomst perspectief”.

Veranderen en beter worden is echt mogelijk, het kan ook heel leuk zijn. En ik help je daarbij.
Tenslotte willen we allemaal (weer) kwaliteit in ons leven.

voor o.a. Psychotherapie, Burnout en Stress, Relatietherapie, EMDR, Trauma, PTSS, Hypnotherapie, PDS, Rouwverwerking en Coaching. Werkgebied: Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, Rijswijk, Delft, Wassenaar, Leiden en omstreken.

Maak een afspraak met me als je wilt weten wat hypnotherapie Leiden voor jou kan betekenen.