Relatietherapie Delft

Relatietherapie | Als je de cirkel van negatieve patronen wilt doorbreken

Als je relatie niet meer zo lekker loopt of – erger nog – in het slop zit, dan is het tijd voor een keuze. Kiezen om de relatie te beëindigen óf ervoor kiezen je problemen samen op te lossen.
Relatietherapie komt – kort door de bocht – neer op psychotherapie voor partners. Als therapeut daag ik jou en je partner uit om anders naar jezelf, elkaar en de relatie te kijken.
Het is tijd om het anders te doen. En nu eens niet alleen. Jullie zijn beland in patronen die je zelf niet meer weet te doorbreken. Relatietherapie helpt je die patronen te doorbreken. Dus bij Sander Post van der linde kun je o.a. terecht voor Relatietherapie Delft. Meer weten over Sander, klik dan hier voor meer info.

Hoe werkt relatietherapie?

Het gesprek dat jij en je partner – in woorden en daden – voeren, is vaak een herhaling van zetten. De uitkomst van het gesprek staat vooraf al vast. In relatietherapie bied ik jullie beiden handvatten om weer open te staan voor elkaars gevoelens, emoties en wensen. Ik leer jullie om elkaar weer te zien. Dat doe ik door actief aan de gang te gaan met jullie proces. Maar… daarbij is het ook noodzakelijk dat zowel jij als je partner een proactieve houding laat zien.

Wanneer relatietherapie?

  • Relatietherapie kan onder meer uitkomst bieden als:
  • Je relatie in het slop zit
  • Je relatie niet (meer) loopt zoals je zou willen
  • Jij én je partner willen werken aan een oplossing

Blijf niet kijven. Veel problemen verdwijnen door een andere kijk op zaken. Neem vandaag nog contact op met Sander Post van der Linde. Werkzaam in o.a. Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, Rijswijk, Delft, Wassenaar, Leiden en omstreken.