BEL MIJ:
+31(0)70-3504447
INTAKEGESPREK AANVRAGEN
BEL MIJ:
+31(0)70-3504447
INTAKEGESPREK AANVRAGEN
Verandering zo leuk mogelijk maken

“If you do what you've always done, you'll get what you've
always gotten”

Deze uitspraak van Henry Ford geeft de essentie weer van de uitdaging bij veranderen. Als we niet anders gaan handelen, krijgen we geen echte verandering.

Door uw eigen mensen in de methodiek van Lean / Lean Six Sigma op te leiden, leren ze anders naar de organisatie en haar processen te kijken. Dit geeft de ruimte om ook werkelijk verandering te bewerkstellingen.

Informeer naar de verschillende mogelijkheden om deze trainingen binnen uw organisatie te verzorgen, toegespitst op uw specifieke wensen.

Vraag hier een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek aan

ADVIESGESPREK
BEL MIJ:
+31 6 42211269
Zelf leren verbeteren

“If You Always Do What You've Always Done, You'll Always Get What You've Always Got.”

Lean Six Sigma ken verschillende niveaus (belts) van opleiding welke gekenmerkt worden door de kleuren Yellow, Green en Black. De benodigde training is afhankelijk van de gewenste kennis en het gewenste doel van de deelnemer(s). De verschillende belt trainingen zijn er overigens in Lean en Lean Six Sigma.

De opleidingen worden binnen uw organisatie verzorgd (in-company) alsmede in open trainingen alwaar een deelnemer kan aansluiten bij een samengestelde groep deelnemers uit verschillende branches.

Mocht u vragen hebben welke opleiding voor u het meest geschikt neem dat vooral geheel vrijblijvend contact met mij op zodat u van een gedegen advies voorzien kan worden. De juiste opleiding maakt het succes van uw Lean (Six Sigma) implementatie!
NEEM CONTACT OP

Yellow Belt

Kennismakingstraining, zeer geschikt om in een korte tijd mensen te laten kennis maken met Lean / Lean Six Sigma en direct de eerste verbeteringen zelf kunnen gaan oppakken

Black Belt

Een Black Belt is in staat de complexere processen aan te pakken, de zogenaamde meervoudige problematiek. Een training met veel meer tools en technieken om de meer bijzondere uitdagingen aan te pakken en Green Belts te begeleiden in hun projecten.

Green Belt

Een Green Belt is in staat binnen de organisatie enkelvoudige processen te verbeteren en mensen mee te nemen in de aanpak van Lean Six Sigma

Champion

Wat verwachten we van het management als we met Lean (Six Sigma) aan de slag gaan? Welke kennis is er nodig om goede sturing te geven en hoe zorgen we voor de juiste strategische focus?

5S

De 5S training is een geschikte training voor het creëren van rust en overzicht als er chaos is op een werkvloer. Denk hierbij aan een chaotische productie omgeving maar ook bijvoorbeeld aan uw magazijn, uw netwerk-share met documenten of uw archief
Hoe werkt het

Vraag vrijblijvend advies

Door mijn jarenlange ervaring en kennis op het vlak van Lean Six Sigma help ik u en uw organisatie graag op weg. Laten we samen kijken wat de meest geschikte manier is Lean Six Sigma ook voor uw organisatie succesvol te maken.
CONTACT
Zoek contact door mij te bellen of via het contactformulier. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
GESPREK
In een persoonlijk en geheel vrijblijvend gesprek bespreek ik graag de mogelijkheden en uw specifieke vragen.
AANPAK
Gezamenlijk kijken we wat de geschikte aanpak is om ook binnen uw bedrijf Lean (Six Sigma) te laten slagen.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

Praktijk voor Therapie, Coaching en Training
Sander Post van der Linde Malakkastraat 44 2585 SP Den Haag T: 070 - 3504447 E: info@spvdl.nl
Bekijk mijn Linkedin

Maak afspraak

INTAKE GESPREK
OF BEL MIJ:
+31(0)70-3504447
cloud-checkcalendar-full