BEL MIJ:
+31(0)70-3504447
INTAKEGESPREK AANVRAGEN
BEL MIJ:
+31(0)70-3504447
INTAKEGESPREK AANVRAGEN
Hulp nodig bij verwerking

Verwerking Waddinxveen. Als je blijft steken in het verwerkingsproces

Ga jij de uitdaging aan? De uitdaging om te veranderen wat je dwarszit. Om te verwerken wat kan en zo je leven te verbeteren. Ik weet dat je het kan en ik wil je daar graag bij helpen. Professioneel, soms eigenwijs en vaak net even anders. Maar altijd op een manier waar jij het meest bij bent gebaat! Verwerking Waddinxveen.

Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend en dus gratis en duurt maximaal een half uur.

GRATIS INTAKE
OF BEL MIJ:
+31(0)70-3504447
Sander Post van der Linde

Verwerking Waddinxveen

Mag ik mij even voorstellen:
Iedereen maakt in zijn leven ingrijpende veranderingen mee. Dat kan gaan om het verlies van een dierbare, maar ook om zaken als een nieuwe baan of een verhuizing. Het verwerkingsproces dat hiermee gepaard gaat, is een heel natuurlijk en menselijk proces. De duur van het proces van verwerken, loslaten en jezelf aanpassen aan de nieuwe situatie, verschilt van mens tot mens. Een algemeen devies is: ‘Neem de tijd!’ Je zult zien dat je dan door de tegenslag juist veerkracht ontwikkelt. En heb je het gevoel dat je er zelf niet uitkomt, dan is hulp geboden. Dus bij Sander Post van der linde kun je o.a. terecht voor verwerking Waddinxveen.

Hoe werkt verwerking?

Volgens Elisabeth Kübler-Ross – een Zwitsers-Amerikaanse psychiater – bestaat het proces van rouwverwerking uit de volgende fasen:

- Ontkenning | Een algemeen afweermechanisme waarbij je de waarheid geheel afwijst. Zo kun je de waarheid gedoseerd tot je laten komen. Aan het einde van deze fase ga je op zoek naar de feiten, de waarheid, de schuldige.
- Protest (of boosheid) | Deze fase kenmerkt zich door veel woede. Vaak zie je dat je de schuld buiten jezelf zoekt. Door je hierop te richten, ontwijk je ook het gevoel van verlies en verdriet.
- Onderhandelen en vechten | Op een gegeven moment merk je dat protesteren en boosheid niet werken. Je kunt nu proberen het verlies te verwerken door jezelf doelen te stellen of beloftes te maken.
- Depressie | Hebben voorgaande fasen je niet (voldoende) geholpen en is verdriet niet langer te ontkennen? Dan loop je het risico in een depressie te raken. Met alle symptomen van dien.
- Aanvaarding | In deze fase kijk je het verdriet in de ogen en ‘sluit je er vrede mee’.

Blijf je steken in een van de fasen van dit verwerkingsproces, dan kan ik je helpen om verder te komen.

Wanneer verwerking?

verwerking treedt op na grote en – op het oog – minder grote verliezen, zoals:

- Verlies van een dierbare, geliefde of vriendschap
- Ziekte
- Scheiding
- Ontslag
- Verhuizing


Dus verwerking {Plaays}? Bel me voor meer informatie of een afspraak.
NEEM CONTACT OP
Wat kan ik voor u betekenen
Ik daag ook jou en jullie uit om jezelf aan te pakken, om te veranderen wat je dwars zit. Om te verwerken wat kan en zo je leven te verbeteren. Ik help je daarbij, soms eigenwijs en vaak net even anders. Waarbij ik er vanuit ga dat ieder mens uniek is en ook als zodanig gezien en behandeld wil worden. Daarnaast gebruik ik ook een dosis gezond verstand en humor. En vaak zijn een aantal sessies of goede gesprekken dan ook al ruim voldoende.

Neem contact op voor een kosteloos en vrijblijvend intake gesprek

NEEM CONTACT OP

Contactgegevens

Praktijk voor Therapie, Coaching en Training
Sander Post van der Linde Malakkastraat 44 2585 SP Den Haag T: 070 - 3504447 E: info@spvdl.nl
Bekijk mijn Linkedin

Maak afspraak

INTAKE GESPREK
OF BEL MIJ:
+31(0)70-3504447